Ανακοίνωση συνδέσμου ΑΤΤΙΚΗΣ 6/8/2013

Αγαπητά Μέλη

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνδέσμου μας και του Συνδέσμου Blue Sardines με την Διοίκηση της ΑΕΛΚ στα γραφεία της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούνε την οργάνωση της κερκίδας μας  στον εναρκτήριο αγώνα  με τον Ολυμπιακό  στην πρώτη αγωνιστική, στο ΟΑΚΑ, καθώς και στα υπόλοιπα ματς .

Επίσης ζητήθηκε από την ΠΑΕ, όπως προμηθευτεί εγκαίρως εισιτήρια από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ (αναφορικά με την εκδρομή την δεύτερη αγωνιστική στο Γήπεδο Χαριλάου, για το παιχνίδι της Καλλονής μας με τον Αρη).

Ειδικά για το παιχνίδι με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με πλοίο να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο Blue Sardines στο κινητό 6976848758 , Άμεσα για να το δηλώσουν.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και τους φιλαθλους της ΑΕΛΚ να παραβρεθούν την Παρασκευή 09 Αυγούστου 20.00 στο Σύνδεσμο Blue Sardines στη Καλλονή (έναντι Γαληνού) και την Παρασκευή 16 Αυγούστου στην εκδήλωση του Συλλόγου Καλλονιατών στην Καλλονή, 21.00 (περισσότερα στο www.takalloniatika.gr).

Με την ευκαιρία,  ευχόμαστε  Καλή Επιτυχία στην Ομάδα μας στο «Ονειρικό της Ταξίδι»  στηSuperleague.

Εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης του Συνδέσμου

Με τιμή
Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου


Βlue